Хебър и Локомотив (Пловдив) изиграха най-добрия мач от началото на сезона и сътвориха

...
Хебър и Локомотив (Пловдив) изиграха най-добрия мач от началото на сезона и сътвориха
Коментари Харесай

Седем гола за едно полувреме в Пазарджик

Хебър и Локомотив (Пловдив) изиграха най-хубавия мач от началото на сезона и сътвориха същински голове трилър.

Пловдивчани победиха тима на Любослав Пенев с 4:3 в среща от седмия кръг на efbet Лига , като и седемте попадения паднаха през първото полувреме. Двубоят на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик бе управителен от Валентин Железов и се радваше на сериозен интерес, като секторът за посетители бе цялостен до краен лимит, предава Спортал. 

Джовани даде преднина на гостите с прекрасен удар в долния ъгъл на вратата, само че доста бързо домакините изравниха чрез Георги Николов . Той се възползва от ужасяваща неточност в отбраната, включваща и вратаря Динко Хоркаш. Отново Георги Николов направи обрата цялостен за Хебър. Локомотив отново се върна в мача чрез Калоян Костов, който изравни с прекрасен удар под горната греда. Бабакар Дион  направи втория поврат в мача, останал самичък на втора греда. Радостта на " смърфовете " не продължи дълго, тъй като Георги Николов оформи своя хеттрик. Във втората минута на добавеното време Локомотив отново поведе в резултата. Ефе Али (45+2) надскочи всички и с глава се разписа за 3:4.

През второто полувреме гол не падна, а Динко Хоркаш се регистрира с две блестящи намеси. Матвей Игонен на отсрещната врата също сподели висота в заключителни минути на срещата. 

" Черно-белите " са един от двата тима в елита, които към момента нямат загуба от началото на сезона. Тимът на Александър Томаш започва акцията с тъждество против градския противник Ботев (1:1), след което записа пет поредни победи. Локо има 19 точки в актива като втори, само че с мач по малко е Черно море. " Моряците " са събрали 16 точки досега. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР